Wil jij groeien zonder ten onder te gaan aan de druk van je bedrijf?

Laat me je helpen aan overzicht en structuur binnen je bedrijf. Zodat je vanuit rust de volgende stap kunt zetten en ruimte hebt om te groeien.

Je bedrijf groeit,
maar het voelt aan als chaos

Je bent online ondernemer geworden omdat je het verlangen hebt naar meer vrijheid. Een onafhankelijkheid, zowel financieel als locatie en tijd, om je droomleven te leven. 

In plaats van jouw talenten en skills te ontplooien in loondienst, kies jij voor het uitdagende ondernemersleven. 

Het ondernemersleven dat grenzen verlegt. Zowel in jou als om je heen. Waarin je ontdekt wat écht je passie heeft. Wat jouw tijd en aandacht waard is. Welke klanten je het gelukkigst maken, omdat deze het meest geholpen zijn wat jij te bieden hebt.

Waar je niet mee bezig wilt zijn, is het gedoe van de achterkant van je bedrijf

Hoe goed je ook bent in je vak, het bijhouden van alles achter de schermen is een klus die je alles behalve als licht ervaart.

Elke dag weer tijd kwijt aan het schrijven van dezelfde e-mails, het bijhouden van in- en uitgaande facturen, een ontploffende inbox door het maken en verschuiven van afspraken met (potentiële) klanten, het versturen van nieuwe Zoom-linkjes, of het inelkaar zetten van documenten zoals een samenwerkingsvoorstel en contract.

Je houdt jezelf voor dat het erbij hoort.

Herken je dit?

Eerlijk is eerlijk, je bent ontzettend lekker bezig

Je bedrijf groeit hard, maar je werkt dan ook heel hard. Je wilt gaan voor groei zonder jezelf te pletter te werken. En ik heb goed nieuws: dat hóef je ook niet.

Ik geloof heilig dat het begint bij een goede inrichting van je bedrijfsprocessen. Als de essentiële processen van jouw bedrijf niet lekker staan, zorgt dit voor onnodig veel werk en daarmee tijd en energie. Juist hetgeen wat je zo kostbaar is.

20200925_004629

Unplanned process improvement is wishful thinking

Watts Humphrey

Let's make it flow

Het(her)inrichten van processen op een efficiënte manier maakt dat je weer overzicht krijgt. En structuur in de backend van je bedrijf zorgt voor een rust en een flow waar je zo hard aan toe bent. Wat je ruimte geeft in je hoofd. Voor nieuwe plannen. Voor groei. Voor wat voor jou belangrijk is.

Maar, waar begin je?

Voorop gesteld: het inzicht hebben dát het verbeteren van je processen je dichterbij je doel gaat brengen is absoluut de eerste stap. Gefeliciteerd!

De volgende stap die je mag nemen is inventariseren hoe je dit wilt aanpakken. Heb je er zelf geen kaas van gegeten en wil je graag dat ik in een vrijblijvend gesprek met je meedenk over de mogelijkheden voor jou? Doe ik met liefde.

Meer weten over wat ik als business process improvement strateeg voor jou kan betekenen?

Hi, ik ben Dorith

Business Process Improvement strateeg met voorliefde voor tools & systemen.

Als Business Strateeg is het mijn missie om coaches en kennisondernemers te helpen met het lichter en leuker maken van het runnen van hun bedrijf. 

Met verbeteringen doorvoeren in bedrijfsprocessen door te optimaliseren en te systematiseren en automatiseren met de juiste tools en systemen, creëer je ruimte voor jezelf. Zowel in je hoofd als in je agenda, waardoor je letterlijk de ruimte hebt om verder te groeien.

Ondernemershart?

Ik heb nooit bedacht om te gaan ondernemen. Komend uit een familie waar loyaal tientallen jaren bij dezelfde werkgever werken de norm was, was het niet in me opgekomen om voor mezelf te beginnen. 

Echter deed ik vaak alles een beetje anders dan de rest van mijn familie. Zoals dat ik graag reis en me aanmeldde voor elke ervaring tijdens mijn studie die ik hierin kon krijgen. Zo heb ik ontzettend mooie reizen gemaakt naar o.a. Istanbul, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Japan. 

Na mijn studie, en drie marketing posities in loondienst later, besloot ik dat het leven in Nederland niet voelde als hetgeen waar ik naar op zoek was.

Ik nam ontslag bij mijn goedbetaalde baan en boekte een ticket naar Spanje. Daar had ik een heerlijke tijd en voelde me alive. Ik besloot te blijven: dit is mijn droomleven. 

Na dat besluit viel alles op zijn plek. 

Tijdens een gesprek met een vriendin en tevens oud-collega, die op dat moment zelf een kersverse onderneemster was, inspireerde zij me dat ik in een eigen bedrijf precies kwijt kan wat ik het allerliefste doe en het allerbeste in was. 

Meer had ik niet nodig. De volgende dag schreef ik me in bij de KvK en is mijn bedrijf sinds 1 januari 2020 een feit.

Zij gingen je voor

Ik heb Dorith om hulp gevraagd bij het inrichten van Dubsado voor een klant en ik ben vreselijk blij dat ik die keuze heb gemaakt!

Dorith weet precies wat ze doet en als ze het nog niet weet, dan zoekt ze het uit. Samenwerken met Dorith heeft mij heel veel tijd en uitzoekwerk bespaard. Ik ben superblij met haar en ik kan een samenwerking met haar van harte aanbevelen!
Lotte Brouwer
Coach Creation Mentor - Get Lots
Als je graag meer tijd wilt winnen en enkele taken automatisch wil laten verlopen, dan kan je By Dorith terecht.

Zij hielp me niet enkel om taken te automatiseren, maar deed me ook nadenken over de workflows. Dorith kwam met enkele suggesties zodat alles vlotter verloopt en Dubsado zo gebruiksvriendelijk mogelijk werd ingericht.

Het is zeer aangenaam om met Dorith te werken. Een aanrader! Als ik nog eens iets wil automatiseren, klop ik zeker terug aan bij Dorith.
Vicky Boerjan
Copywriter & Schrijfster - Bo Vickery
Vanuit ons bedrijf hebben we veel mailcontact met onze klanten en gaan alle activiteiten online. Dorith heeft ons ontzettend goed geholpen met het organiseren van al deze werkstromen.

En Dorith kijkt verder; niet zijn al onze mailing is geautomatiseerd, maar zij denkt mee met de daadwerkelijke bedrijfsvoering. Hoe we processen kunnen verbeteren en op welke manier we klanten effectiever en servicegerichter kunnen begeleiden. Dorith verleend niet alleen een service maar heeft ook zeer bruikbare adviezen.
Silka Mitrovic
Voedingsdeskundige - Mijn Meting
Dorith is allereerst een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze luistert goed, denkt mee en vooral in oplossingen. Ze is duidelijk in haar communicatie en geordend. Mijn vragen werden snel beantwoord. Daardoor hebben we in een korte tijd samen veel afgerond!

Als je van aanpakken houdt? Dan is Dorith dé persoon om mee samen te werken. Bedankt Dorith.
Karina Schenk
Oprichtster & Diëtist - Het Persoonlijke Dieet
Werken met Dorith is een feestje! Als beginnende online ondernemer komt er veel op me af. Superleuk, maar het kost ook erg veel tijd om alles zelf te ontdekken. En eerlijk gezegd, ook niet alles vind ik even leuk of kan ik even goed.

Samenwerken met Dorith betekent dat ik mn handen vrij heb om te doen waar ik het beste in ben, nl met en voor mijn klanten bezig zijn. Dorith komt met suggesties, zoekt zaken uit, pakt heel veel dingen zelfstandig op, terwijl ze op de juiste momenten ook eerst even met me afstemt. Superfijn! We hebben nog een lange samenwerking voor de boeg. Ik wil niet meer zonder Dorith.
Jacomijn Kruisbrink
Ademcoach - Breathin' Business