Optimaliseer je bedrijfsprocessen voor rust en overzicht, in zowel je bedrijf als in je hoofd

Laat me je helpen aan overzicht en structuur binnen je bedrijf. Zodat je vanuit rust de volgende stap kunt zetten en ruimte hebt om te groeien.

Optimaliseer je bedrijfsproces voor rust en overzicht in zowel je bedrijf als in je hoofd

Laat me je helpen aan overzicht en structuur binnen je bedrijf. Zodat je vanuit rust de volgende stap kunt zetten en ruimte hebt om te groeien.

Je bedrijf groeit. Maar groeit het je inmiddels boven het hoofd?

Een groeiend bedrijf is geweldig. Meer klanten, meer omzet! Dit is waar je jouw tijd en harde werken voor hebt ingezet. En helemaal precies doen wat je leuk vindt.

Toch?

Of voelt het alsof het je ook een beetje boven het hoofd groeit? Voel je je bedolven onder het werk en dan niet van het leuke soort, maar het soort waarbij je het maar druk hebt met al het “geregel achter de schermen”. 

Je bent veel dingen handmatig aan het doen, tijd kwijt aan je mailbox en andere zaken waar je liever minder mee bezig zou zijn.

Herken je dit?

Optimaliseren
brengt je vrijheid

Wanneer je veel tijd en energie kwijt bent aan het regelen van terugkerende zaken, op een bewerkelijke manier die ook nog eens een flowing & mindblowing klantervaring in de weg zitten, kun je een enorme winst behalen door je essentiële bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter in te gaan richten.

Winst in de vorm van;

 • overzicht en structuur in je bedrijf
 • rust en helderheid in je hoofd
 • meer ruimte en tijd voor nieuwe klanten
  (en dus meer omzet!)
 • een verbeterde klantervaring en waardevollere dienst
  (en dus meer omzet!)
  en last but not least.. die ruimte, tijd en omzet geven jou:
 • meer vrijheid
  hetgeen waar je uiteindelijk voor bent gaan ondernemen, toch?

I THINK ONE OF THE MOST INTERESTING THINGS ABOUT AUTOMATION ISN'T ON THE PRACTICAL SIDE. I THINK IT'S ABOUT CREATING MAGIC AND WONDER AND MOMENTS OF SPLENDOR.

Genevieve Bell

Optimize your Business

een praktisch & strategisch traject

Je wilt aan de slag met het verbeteren en optimaliseren van je bedrijf. Je voelt dat dit de stap is voor jou die je dichterbij jouw doelen gaat brengen en dat je hier aandacht aan mag geven.

Maar het zelf wel even alleen doen? Je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen. Je weet dan ook niet wat je niet weet en dat begint al bij wát er verbeterd kan worden, laat staan hóe.

No worries, lieve sterke ondernemer

Hoe zou het voor je zijn als we samen gaan werken? Als je in 1-op-1 strategiesessies met mij jouw bedrijf onder handen gaat nemen. 

Op een manier die op maat gemaakt is voor jou en jouw bedrijf. Een strategie die past bij jouw verlangens en de doelen die je hebt gesteld voor jouw bedrijf. 

Als je een lijntje hebt met mij voor al je troubles en vraagstukken op het gebied van het inrichten van je processen en voor adviezen en tips en tricks wat betreft automatiseren. Om vervolgens de strategie te implementeren binnen je bedrijf.

Of lees nog even door wat je van het traject kan verwachten..

"Vanuit ons bedrijf hebben we veel mailcontact met onze klanten en gaan alle activiteiten online. Dorith heeft ons ontzettend goed geholpen met het organiseren van al deze werkstromen.

En Dorith kijkt verder; niet zijn al onze mailing is geautomatiseerd, maar zij denkt mee met de daadwerkelijke bedrijfsvoering. Hoe we processen kunnen verbeteren en op welke manier we klanten effectiever en servicegerichter kunnen begeleiden. Dorith verleent niet alleen een service, maar heeft ook zeer bruikbare adviezen."
Silka Mitrovic
Voedingsdeskundige - Mijn Meting

Zo pakken we het aan
tijdens ons traject:

Fase 1

Inventarisatie

We nemen je bedrijfsprocessen onder de loep en brengen in kaart wat er geoptimaliseerd kan worden. 

Daarbij stellen we vragen als: wat is je onboardingsproces: hoe worden je klanten klant en wat komt daar bij kijken? Wat ben je elke keer opnieuw handmatig aan het doen wat slimmer kan?

Fase 2

Workflow & Plan

Vervolgens maken we een strategisch plan om deze processen te optimaliseren en te automatiseren.  

Dit plan zowel strategisch als praktisch: want je wilt ook graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat daar bij komt kijken qua werk of uitbesteding.

Fase 3

Implementatie

Op basis van het plan gaan we aan de slag met het implementeren. Dit is voor elke ondernemer weer anders: welke tools en systemen het fijnst werken voor jou (en je team) en welke keuzes er gemaakt zijn in het plan.

Tijdens het implementeren werk ik samen met verschillende experts en neem ik je het werk van aansturen uit handen.

"Ik heb Dorith om hulp gevraagd bij het inrichten van Dubsado voor een klant en ik ben vreselijk blij dat ik die keuze heb gemaakt!

Dorith weet precies wat ze doet en als ze het nog niet weet, dan zoekt ze het uit. Samenwerken met Dorith heeft mij heel veel tijd en uitzoekwerk bespaard. Ik ben superblij met haar en ik kan een samenwerking met haar van harte aanbevelen!"​
Lotte Brouwer
Coach Creation Mentor - Get Lots

Let's chat

Wil jij een business waarin je overzicht en structuur hebt, niet meer achter de feiten aanholt maar grip hebt op je zaak en waarin de boel is geautomatiseerd voor een lichter ondernemersleven en een geweldige klantervaring?

Boek een vrijblijvende kennismaking in, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Zij gingen je voor

"Werken met Dorith is een feestje! Als beginnende online ondernemer komt er veel op me af. Superleuk, maar het kost ook erg veel tijd om alles zelf te ontdekken. En eerlijk gezegd, ook niet alles vind ik even leuk of kan ik even goed.

Samenwerken met Dorith betekent dat ik mn handen vrij heb om te doen waar ik het beste in ben, nl met en voor mijn klanten bezig zijn. Dorith komt met suggesties, zoekt zaken uit, pakt heel veel dingen zelfstandig op, terwijl ze op de juiste momenten ook eerst even met me afstemt. Superfijn! We hebben nog een lange samenwerking voor de boeg. Ik wil niet meer zonder Dorith."
Jacomijn Kruisbrink
Ademcoach - Breathin' Business
"Dorith is allereerst een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze luistert goed, denkt mee en vooral in oplossingen. Ze is duidelijk in haar communicatie en geordend. Mijn vragen werden snel beantwoord. Daardoor hebben we in een korte tijd samen veel afgerond! Als je van aanpakken houdt? Dan is Dorith dé persoon om mee samen te werken. Bedankt Dorith."
Karina Schenk
Oprichtster & Diëtist - Het Persoonlijke Dieet
"Als je graag meer tijd wilt winnen en enkele taken automatisch wil laten verlopen, dan kan je By Dorith terecht. Zij hielp me niet enkel om taken te automatiseren, maar deed me ook nadenken over de workflows. Dorith kwam met enkele suggesties zodat alles vlotter verloopt en Dubsado zo gebruiksvriendelijk mogelijk werd ingericht. Het is zeer aangenaam om met Dorith te werken. Een aanrader! Als ik nog eens iets wil automatiseren, klop ik zeker terug aan bij Dorith."​
Vicky Boerjan
Copywriter & Schrijfster - Bo Vickery
"Vanuit ons bedrijf hebben we veel mailcontact met onze klanten en gaan alle activiteiten online. Dorith heeft ons ontzettend goed geholpen met het organiseren van al deze werkstromen. En Dorith kijkt verder; niet zijn al onze mailing is geautomatiseerd, maar zij denkt mee met de daadwerkelijke bedrijfsvoering. Hoe we processen kunnen verbeteren en op welke manier we klanten effectiever en servicegerichter kunnen begeleiden. Dorith verleend niet alleen een service maar heeft ook zeer bruikbare adviezen."
Silka Mitrovic
Voedingsdeskundige - Mijn Meting