SSS Cozy Entrepreneur 5

Dubsado
Divine Setup

Jij doet het allemaal. Als zelfstandig ondernemer draag je álle petten: je bent je eigen baas, klantenservice medewerker, marketeer, accountmanager, boekhouder, en ga zo maar door. Tijd om zoveel mogelijk geneuzel uit je dag te schrappen zodat je gewoon lekker bezig kan gaan met wat je het liefste doet.

Hé (online) ondernemer, herken je dit?

Jij schrijft steeds opnieuw dezelfde e-mails naar je (nieuwe) klanten. Je inbox ontploft van het heen-en-weer mailen voor een afspraak. Voor elke nieuwe samenwerking ben je veel tijd kwijt aan het in elkaar zetten van documenten zoals een samenwerkingsvoorstel en de overeenkomst van opdracht. 

Het kost je bakken met energie en tijd om bij te houden waar je leads en klanten zich bevinden: wat hebben ze al toegestuurd gekregen? Welke informatie heb jij al van hen en wat nog niet? Is die ene factuur eigenlijk al rond zodat je eindelijk aan de slag kan?

Het voelt als een rommeltje want jij groeit, en hard! Maar jouw business is niet zo ingericht dat het met je mee kan groeien. Het kost je meer en meer tijd om het bij te houden en tijd kost geld.

Hoe klinkt dit je in de oren?

 • Geen eindeloos gezoek meer naar mailtjes met bestanden, afspraken of linkjes (en ook je team kan overal bij!) 
 • Alles op één plek: geen reden meer voor 6 verschillende accounts en abonnementen van andere tools
 • In één opslag duidelijk waar jouw klant zich bevindt in het proces en welke actie jij moet ondernemen
 • Clear en professionele onboarding voor een indrukwekkende customer experience van jouw klant
Klinkt dat best wel fijn?

Dan is Dubsado hét CRM systeem voor jou!

Dubsado is een all round business management systeem, ontworpen door de man van een jonge fotografe. Ze was continu bezig met het verzenden van dezelfde mailtjes, formulieren, overeenkomsten, voorstellen naar verschillende klanten. Ze had het overzicht niet meer en was er veel te veel tijd aan kwijt. Haar echtgenoot kwam to the rescue: hij programmeerde Dubsado die het voor haar kon doen. 

Maar, wát doet het dan precies?

Dubsado stroomlijnt je business

 • Het is de plek waar de elementen van je bedrijf samenkomen. Denk aan je contactformulier, het aanvraagformulier van je weggever, je samenwerkingsvoorstel en overeenkomst van opdracht, en zelfs vragenlijsten, design proeven en feedbackformulieren.

 • Door het standaardiseren en systematiseren van deze content kun je met minimale moeite je klanten managen op één plek.

 • Next level? Automation! Na het inrichten van het systeem
  neemt Dubsado het zware (denk)werk uit handen met slimme,
  geautomatiseerde workflows. Zo wordt het runnen van je business voor jou appeltje eitje. 

Zo pakken we het aan tijdens de Dubsado Divine Set-up:

Step 1

Proces & workflow

We gaan van start met een kick-off call waarin we jouw proces van A tot Z in kaart gaan brengen, inclusief je content. Ook bespreken we hoe het proces zoveel mogelijk kunnen optimaliseren voor we gaan systematiseren en automatiseren.

Step 2

Content Creatie

In deze fase gaan we alle benodigde content die we op een rijtje hebben gezet vervolgens uitschrijven. Van mailtjes tot formulieren en contracten. Hier ligt de bal voornamelijk bij jou, maar krijg je mijn volledige support.

Step 3

Set-up & Testdrive

Daarna is het mijn beurt: ik ga Dubsado inrichten volgens jouw proces, met jouw content en in het jasje van jouw branding. Om te zorgen dat dit tot in de puntjes klopt gaan we zorgvuldig testen met fake clients tot de workflow helemaal naar je zin staat.

Step 4

Delivery & Training

Signed, sealed, delivered: it’s yours! Zodra we verzekerd hebben dat alles werkt zoals gewenst, ga ik je Dubsado account aan je overdragen. Hierbij krijg je een uitgebreide opgenomen training en zoomen we om het samen te doorlopen. Vervolgens kun je zelf aan de slag!

Nu met
250 euro pilotkorting!

Denk jij nu ook: ‘Jaaa, Dubsado is the dream, dit wil ik!’ – let’s talk!

Tot het einde van het jaar is de investering voor de set-up slechts € 1.247 euro (i.p.v. €1.497,-) voor een complete set-up van het systeem, inclusief een strategiecall betreffende je proces en workflowstrategie, hulp bij het maken van de content en training na delivery.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat Dubsado voor jou kan betekenen? Boek een vrijblijvende kennismaking in, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf!