Je bedrijfsprocessen
automatiseren met Dubsado

Jij doet het allemaal. Als zelfstandig ondernemer draag je álle petten: je bent je eigen baas, klantenservice medewerker, marketeer, accountmanager, boekhouder, en ga zo maar door. Tijd om zoveel mogelijk geneuzel uit je dag te schrappen zodat je gewoon lekker bezig kan gaan met wat je het liefste doet.

Je bedrijfs
processen
automatiseren met Dubsado

Jij doet het allemaal. Als zelfstandig ondernemer draag je álle petten: je bent je eigen baas, klantenservice medewerker, marketeer, accountmanager, boekhouder, en ga zo maar door. Tijd om zoveel mogelijk geneuzel uit je dag te schrappen zodat je gewoon lekker bezig kan gaan met wat je het liefste doet.

Hé (online) ondernemer,
herken je dit?

Je bent online ondernemer geworden omdat je het verlangen hebt naar meer vrijheid. Een onafhankelijkheid, zowel financieel als locatie en tijd, om je droomleven te leven. 

In plaats van jouw talenten en skills te ontplooien in loondienst, kies jij voor het uitdagende ondernemersleven. 

aJij schrijft steeds opnieuw dezelfde e-mails naar je (nieuwe) klanten. Je inbox ontploft van het heen-en-weer mailen voor een afspraak. Voor elke nieuwe samenwerking ben je veel tijd kwijt aan het in elkaar zetten van documenten zoals een samenwerkingsvoorstel en de overeenkomst van opdracht. 

Het kost je bakken met energie en tijd om bij te houden

Waar bevinden je leads en klanten zich? Wat hebben ze al toegestuurd gekregen? Welke informatie heb jij al van hen en wat nog niet? Is die ene factuur eigenlijk al rond zodat je eindelijk aan de slag kan?

Het voelt als een rommeltje want jij groeit, en hard! Maar jouw business is niet zo ingericht dat het met je mee kan groeien. Het kost je meer en meer tijd om het bij te houden en tijd kost geld.

Hoe klinkt dit je in de oren?

Dan is Dubsado hét CRM systeem voor jou

Dubsado is een all round business management systeem, ontworpen door de man van een jonge fotografe. Ze was continu bezig met het verzenden van dezelfde mailtjes, formulieren, overeenkomsten, voorstellen naar verschillende klanten. 

Ze had het overzicht niet meer en was er veel te veel tijd aan kwijt. Haar echtgenoot kwam to the rescue: hij programmeerde Dubsado die het voor haar kon doen. 

Maar, wát doet het dan precies?

3

I think one of the most interesting things about automation isn't on the practical side. I think it's about creating magic and wonder and moments of splendor.

Genevieve Bell

Dubsado stroomlijnt je bedrijf

Het is de plek waar de elementen van je bedrijf samenkomen. Denk aan je contactformulier, het aanvraagformulier van je weggever, je samenwerkingsvoorstel en overeenkomst van opdracht, en zelfs vragenlijsten, design proeven en feedbackformulieren.

Door het standaardiseren en systematiseren van deze content kun je met minimale moeite je klanten managen op één plek.

Next level? Automation!

Na het inrichten van het systeem neemt Dubsado het zware (denk)werk uit handen met slimme, geautomatiseerde workflows. Zo wordt het runnen van je business voor jou appeltje eitje.

Zo pakken we het aan
tijdens ons traject:

Step 1

Proces & workflow

We gaan van start met een kick-off call waarin we jouw proces van A tot Z in kaart gaan brengen, inclusief je content. Ook bespreken we hoe het proces zoveel mogelijk kunnen optimaliseren voor we gaan systematiseren en automatiseren.

Step 2

Content Creatie

In deze fase gaan we alle benodigde content die we op een rijtje hebben gezet vervolgens uitschrijven. Van mailtjes tot formulieren en contracten. Hier ligt de bal voornamelijk bij jou, maar krijg je mijn volledige support.

Step 3

Set-up & Testdrive

Daarna is het mijn beurt: ik ga Dubsado inrichten volgens jouw proces, met jouw content en in het jasje van jouw branding. Om te zorgen dat dit tot in de puntjes klopt gaan we zorgvuldig testen met fake clients tot de workflow helemaal naar je zin staat.

Step 4

Delivery & Training

Signed, sealed, delivered: it’s yours! Zodra we verzekerd hebben dat alles werkt zoals gewenst, ga ik je Dubsado account aan je overdragen. Hierbij krijg je een uitgebreide opgenomen training en zoomen we om het samen te doorlopen. Vervolgens kun je zelf aan de slag!

"Ik heb Dorith om hulp gevraagd bij het inrichten van Dubsado voor een klant en ik ben vreselijk blij dat ik die keuze heb gemaakt!

Dorith weet precies wat ze doet en als ze het nog niet weet, dan zoekt ze het uit. Samenwerken met Dorith heeft mij heel veel tijd en uitzoekwerk bespaard. Ik ben superblij met haar en ik kan een samenwerking met haar van harte aanbevelen!"​
Lotte Brouwer
Coach Creation Mentor - Get Lots

Dubsado Setup
Premium

1997,-
  • 2x 1-op-1 stategy call
  • 1x 1-op-1 delivery & training call
  • Proces en workflow in kaart brengen
  • Plan van aanpak maken
  • Workflow design
  • Workflow implementeren
  • Persoonlijke tutorials o.b.v. jouw account
  • Extra: Support bij content creatie
  • Extra: Implementeren van content

Let's chat

Denk jij nu ook: ‘Jaaa, Dubsado is the dream, dit wil ik!’? Boek een vrijblijvende kennismaking in, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Ik heb de pakketten ingericht voor twee type ondernemers: de doe-het-zelver en de ondernemer die graag ontzorgd wordt.

Wat je bij beide pakketten krijgt is mijn expertise als business strateeg: we hebben persoonlijke 1-op-1 sessies om je processen in kaart te brengen en de strategie te bepalen. 

Vervolgens wordt de content (lees: e-mails, vragenformulieren, contract, voorstel, etc.) voorbereid. Extra support bij het bepalen van deze content én de implementatie daarvan in Dubsado is inclusief het Premium pakket.

Daarna verloopt het proces weer bij beide pakketten gelijk: we gaan samen aan de slag met het bepalen van de workflows en deze richt ik in Dubsado in en test ik uitvoerig voor je het systeem in gebruik neemt.

Zeker! Dubsado heeft een free trial waarbij je (voor onbeperkte tijd) kan rondkijken in het systeem voor de eerste 3 klanten/projecten.

Je kunt een account maken middels dit (affiliate) linkje, waarbij je, als je later mocht kiezen voor een betaald plan, 20% korting ontvangt.

Ook tijdens de vrijblijvende kennismaking kunnen we even inloggen mocht je er vragen over hebben.

Het proces plannen we over een periode van 3 maanden is. 

Mocht je haast hebben of juist wat minder tijd, dan kunnen we vooraf in overleg een aangepaste timeline inplannen.

Het is geen probleem om in termijnen te betalen en hier komen ook geen extra kosten bij kijken. De eerste termijn wordt voorafgaand aan de samenwerking gefactureerd en betaald. De volgende termijnbetalingen volgen elk een maand later op de vorige.

Hier vind je de actuele prijzen van een Dubsado licentie. Vergeet niet de koers te checken van de dollar, want in euro’s ben je goedkoper uit (yes!).

Zij gingen je voor

"Vanuit ons bedrijf hebben we veel mailcontact met onze klanten en gaan alle activiteiten online. Dorith heeft ons ontzettend goed geholpen met het organiseren van al deze werkstromen.

En Dorith kijkt verder; niet zijn al onze mailing is geautomatiseerd, maar zij denkt mee met de daadwerkelijke bedrijfsvoering. Hoe we processen kunnen verbeteren en op welke manier we klanten effectiever en servicegerichter kunnen begeleiden.
Dorith verleent niet alleen een service maar heeft ook zeer bruikbare adviezen."
Silka Mitrovic
Voedingsdeskundige - Mijn Meting
"Dorith is allereerst een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze luistert goed, denkt mee en vooral in oplossingen. Ze is duidelijk in haar communicatie en geordend. Mijn vragen werden snel beantwoord.

Daardoor hebben we in een korte tijd samen veel afgerond! Als je van aanpakken houdt? Dan is Dorith dé persoon om mee samen te werken. Bedankt Dorith."
Karina Schenk
Oprichtster & Diëtist - Het Persoonlijke Dieet
"Als je graag meer tijd wilt winnen en enkele taken automatisch wil laten verlopen, dan kan je By Dorith terecht. Zij hielp me niet enkel om taken te automatiseren, maar deed me ook nadenken over de workflows. Dorith kwam met enkele suggesties zodat alles vlotter verloopt en Dubsado zo gebruiksvriendelijk mogelijk werd ingericht. Het is zeer aangenaam om met Dorith te werken. Een aanrader! Als ik nog eens iets wil automatiseren, klop ik zeker terug aan bij Dorith."
Vicky Boerjan
Copywriter & Schrijfster - Bo Vickery